energievampieren en violette vuur

Energievampieren

4 oktober 2024

Zuiver je energie met het violette vuur

Wat komt aan bod?

Herken energievampieren

Hoe herken je energievampieren? Wat zijn doorsnee kenmerken? Waar zitten de energievampieren in jouw leven? Welke manipulatietechnieken gebruiken zij? Wat kost het jou om deze toe te laten in je leven? En hoe stel je grenzen als je deze niet uit je leven kan bannen?

Wat maakt dat jij deze aantrekt?

Energievampieren voelen zich bijzonder aangetrokken tot mensen met veel empathie, 'empaths'. Het is dus ook belangrijk om te weten welke kenmerken jij hebt die jou een makkelijk slachtoffer maken. Zo zien empaths vaak het goede in mensen, blijven investeren in relaties en geloven dat ze de ander kunnen fixen. Energievampieren profiteren hiervan.

Het violette vuur

Hoe kan het violette vuur van opgestegen meester St.-Germain jou helpen om je energie te zuiveren? 

bevrijd jezelf van negatieve relaties

We doen ook een proces waarbij je jezelf vrijmaakt van de energetische koorden die jou nog vasthaken aan een negatieve relatie. Het is een opportuniteit om een trauma te helen. 
Deze workshop overtrof mijn verwachtingen. Ik zou deze aanraden omdat het zo herkenbaar is. Sandra begeleidt dit op een fantastische manier, professioneel en tegelijkertijd ook laagdrempelig. Begrijpbare taal en voorbeelden uit de dagdagelijkse realiteit maakten dat het juist binnenkwam en de betrokkenheid groot was. Ik reed echt naar huis met een pak minder in mijn rugzak. De tips die we meekregen heb ik meteen kunnen inzetten.
Katia De Keyser
energievampieren en violette vuur

Heb je er zin in?

Schrijf dan hier in:

VRIJDAGNAMIDDAG 4 OKTOBER 2023

We starten om 13u30 en stoppen rond 17u à 17u30.

Deze workshop gaat door in Koekoekstraat 1 in Aartselaar (eerste verdieping).

De workshop gaat door als er minimum 4 deelnemers zijn, maximum is 8 deelnemers.


De prijs bedraagt 91,74 Euro (21%BTW excl.) of 111 Euro (BTW inclusief).

Jouw gids: Sandra

Ik ben gefascineerd door het samenspel van ego en ziel. Elk element dat ons zelfinzicht geeft en meer mildheid voor onszelf en anderen, boeit me. Er is echter meer dan mentaal of emotioneel werk. Ook ons energetisch werk is belangrijk, vandaar is deze workshop belangrijk voor mij.