Planes support

REMINDER
Je staat er niet alleen voor!

Je zielenfamilie is er ook voor jou...

Je spirituele pad bewandelen is niet makkelijk. Je kiest voor een weg met veel obstakels. 

Het kan dan zwaar zijn met momenten en velen vergeten dat ze niet alleen op stap zijn.

Gelukkig voorzien we bij de planning van ons leven niet alleen de lessen die we te leren hebben maar ook hulpmiddelen. 

Je zielenfamilie is zo een belangrijk 'hulpmiddel' om je te ondersteunen.

Daarom organiseer ik 'intervisiecoachings'.

support planes

Wikipedia over intervisie

`Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen 6-8 vakgenoten of professionals. Onderwerp van gesprek is een door een van hen ingebrachte casus over het werk vergezeld door een intervisievraag. Het is een korte beschrijving van een situatie waarin de casusinbrenger zelf een actieve rol heeft en die hij ervaart als een puzzel. Met de intervisievraag wordt bepaald wat hij wil onderzoeken. Het doel van de bijeenkomst is om (in-)zicht te krijgen hoe in deze casus te handelen. 

Het belangrijkste kenmerk van intervisie is dat er geen oplossingen of adviezen worden gegeven, maar dat de deelnemers vragen stellen die helpen bij het onderzoeken van de casus. Anders dan bij supervisie is er geen hiërarchische situatie waarin iemand de leiding heeft. Een facilitator begeleidt de bijeenkomst en gebruikt een intervisiemethode.'

Hoe bouw ik hierop verder?

Ik zie de namiddag als een georganiseerd gesprek met maximum 5 deelnemers. Jullie brengen elk een issue in dat verband houdt met de planes of consciousness en waar jullie mee worstelen. Je geeft een korte beschrijving van de situatie en formuleert je intervisievraag helder.

Alle deelnemers stellen intuïtieve vragen die jou helpen om op een nieuwe manier naar je situatie te kijken. 

Een verschil met intervisie: ik zal niet louter faciliteren maar waar nodig ook de meer coachende rol opnemen of bepaalde zaken toelichten indien nodig.  Daarom spreek ik van 'Intervisiecoaching'. 

planes intervisie

Hoe verloopt dit praktisch?

De prijs bedraagt 100,83 Euro (21%btw exclusief) 122 Euro (BTW inclusief). Dit is dus het tarief voor 1 uur coaching maar nu ga je meerdere uren aan de slag.


Een sessie gaat door als er minimum 3 deelnemers zijn, maximum is dus 5 deelnemers.

Sessies starten om 13u30 maar einduur is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Bij 5 deelnemers eindigen we om 17u30

Bij 4 deelnemers eindigen we om 17u00. 

Bij 3 deelnemers eindigen we om 16u30.

Waarom organiseer ik intervisiecoaching?

solid soul intervisie

Lotgenotencontact

Psychologisch onderzoek heeft al meermaals aangetoond hoe sterk het contact tussen lotgenoten is. Tijdens trainingen of soul foods staat het persoonlijk proces minder op de voorgrond of ontbreekt de tijd om het met alle deelnemers te delen. Tijdens intervisiecoaching staat het persoonlijk verhaal wel helemaal centraal. Je ervaart hierdoor dat jij niet de enige bent die worstelt. En vergeet niet dat er een enorme helende kracht zit in een getuigenis in groep!
intervisiecoaching solid soul

Collectieve wijsheid

Met meerdere mensen weet je meer dan alleen. Jullie kunnen ervaringen delen met elkaar, wat voor jullie gewerkt heeft, wat jullie ergens gelezen hebben,... Of gewoon delen dat je tegen dezelfde issues aanloopt kan troostend zijn voor de persoon die het issue inbrengt.
solid soul intervisie

Verbondenheid

Het is een leuke gelegenheid om het contact met je zielenfamilie te behouden. We koppelen het aangename (samen zijn) aan het zinvolle werk om te groeien. 
intervisiecoaching solid soul

Terug op je plane!

Het is een gelegenheid om je vibratie opnieuw te verhogen. Laat het momenten zijn om je energie te zuiveren en meer contact te maken met je spiritueel potentieel. 
intervisiecoaching solid soul

Meer waar/inzichten voor je geld

Doordat je leert van elkaar en getuige bent van elkaars proces, krijg je informatie die je misschien zelf niet geëxploreerd zou hebben in een individuele sessie. Voor de prijs van een uur coaching gaan we hier 4 uur met elkaar aan de slag. We winnen dus aan efficiëntie.
intervisiecoaching solid soul

Regelmatig stilstaan

Het leven gaat zijn gangetje en we gaan allemaal o zo makkelijk op automatische piloot. Af en toe stilstaan bij wat er gebeurt in je leven kan dan ook helemaal geen kwaad. Zo kan je bijvoorbeeld opmerken dat je de laatste tijd veel op een lagere plane functioneert dan je zelf doorhad. Je voorbereiding dwingt je om opnieuw bewust aandacht te schenken aan je ontwikkelingsproces.
€ 122,- btw inclusief

Intervisiecoaching 

Datum wordt zo snel mogelijk geprikt

13u30-17u30 (bij 5 aanwezigen)

Prijs zonder btw: 100,83 Euro

NIEUW: stel je eigen groep samen

Vanaf nu is het ook mogelijk om je eigen groep samen te stellen en een datum te zoeken via doodle. Vereiste is er dat er dan minimum 3 mensen aanwezig zijn indien de intervisie doorgaat tijdens de week. Indien je tijdens het weekend wil samenkomen, is het aantal minimum aanwezigen 4 personen.