NOOD AAN EEN SPIRITUEel voedsel? 

Ontdek hier de soul food namiddagen

Je spirituele pad bewandelen is niet makkelijk. Je kiest voor een weg met veel obstakels. 

Het kan dan zwaar zijn met momenten en velen vergeten dat ze niet alleen op stap zijn.

Gelukkig voorzien we bij de planning van ons leven niet alleen de lessen die we te leren hebben maar ook hulpmiddelen. 

Je zielenfamilie is zo een belangrijk 'hulpmiddel' om je te ondersteunen.

Daarom organiseer ik  naast de 'intervisiecoachings' ook 'soul food' namiddagen.

spirituele enneagram

25 juni 23: heilige ideeën

Ik ben nog steeds onder de indruk van de kracht van de Heilige Ideeën. Ik heb ook al ondervonden dat het ongelooflijk deugd doet om opnieuw contact te maken met deze energieën. Daarom wil ik jullie ook de kans geven om dit nog eens samen te ervaren.

Deze soul food is dus enkel toegankelijk voor mensen die de opleiding Essentieel Enneagram hebben gedaan of deelgenomen hebben aan de diamantretraite. De theoretische opfrissing is immers zeer beperkt. Het gaat om het fysiek ervaren. Daarnaast maken we ook contact door visualisatieoefeningen en deep inquiry. 

Dit is de ideale opfrissing voor de 'back to essence retraite' maar je hoeft daar niet voor ingeschreven te zijn om te kunnen deelnemen.

Hoe verloopt dit praktisch?

Een sessie gaat door als er minimum 4 deelnemers zijn, maximum is 8 deelnemers.

We starten om 13u30 en stoppen rond 17u30.

Deze gaan op het vertrouwde adres: koekoekstraat 1 in Aartselaar


De prijs bedraagt 91,74 Euro (21%BTW excl.) of 111 Euro (BTW inclusief).

Waarom organiseer ik soul food namiddagen?

Nieuw voedsel

Af en toe hebben we nieuw spiritueel voedsel nodig. Dat maakt onze ziel blij en herinnert ons eraan wie we werkelijk zijn. Het is telkens weer wat meer loskomen van ons ego dat toch steeds meer greep op ons krijgt als we druk bezig zijn met onze aardse bezigheden. De soul foods zijn een 'korte spirituele break' van de mallemolen die ons dagelijks leven vaak is. Even uit je automatische egopatronen stappen.
intervisiecoaching solid soul

Verbondenheid

Het is een leuke gelegenheid om het contact met je zielenfamilie te behouden. We koppelen het aangename (samen zijn) aan het zinvolle werk om te groeien. 
intervisiecoaching solid soul

Terug op je plane!

Het is een gelegenheid om je vibratie opnieuw te verhogen. Laat het momenten zijn om je energie te zuiveren en meer contact te maken met je spiritueel potentieel. De healing circle is een vast onderdeel van de soul food namiddag en helpt steeds bij dit proces.
intervisiecoaching solid soul

Regelmatig stilstaan

Het leven gaat zijn gangetje en we gaan allemaal o zo makkelijk op automatische piloot. Af en toe stilstaan bij wat er gebeurt in je leven kan dan ook helemaal geen kwaad. Zo kan je bijvoorbeeld opmerken dat je de laatste tijd veel op een lagere plane functioneert dan je zelf doorhad.