akasha Kronieken

NIEUW: De akasha kronieken

ontrafel het mysterie van vorige en toekomstige levens

WAT ZIJN DE AKASHA KRONIEKEN?

Het is een veld (Akasha veld) dat alle informatie bevat: het oneindige verleden en de grenzeloze toekomst. Het is energie en vibratie. Als we contact kunnen maken met deze energie kunnen we antwoorden krijgen op vragen over vorige en toekomstige levens.

Het is dus een ongelooflijke, oneindige bron dat je rust en vertrouwen kan brengen.

Hoe werkt dit?

Einstein besefte al dat tijd een illusie is. Al onze levens gebeuren eigenlijk tegelijkertijd. Energetisch is er dus nog een verbinding met onze vorige levens. Als deze logica opgaat, is er ook een link met onze toekomstige levens, al ligt daar nog niet alles vast. Dit is eerder een potentiële toekomst. De energie is vaster, dichter rond ons huidige leven waardoor we in dit leven ingezogen worden als het ware. Door meditatie kunnen we wel contact maken met de hogere frequenties van andere levens.

WAT is het nut?

Via meditaties gaan we in deze workshop op zoek naar de bron van een moeilijke relatie of een moeilijk patroon waar je in dit leven tegenaan loopt. Je zal een nieuwe betekenis geven aan deze traumatische gebeurtenis die  nog steeds een impact heeft op jou. Hierdoor bevrijd je jezelf van dit oude patroon en vermijd je dat je dit nog verder blijft beleven in toekomstige levens.

toekomst vol ZELFLIEFDE

Een ander belangrijk aspect dat aan bod komt, is de relatie met jezelf. Hoe jij jezelf ziet en de oordelen die je uitspreekt over jezelf, hebben een impact op je huidig leven en je toekomstige levens. Na deze workshop ben je je dus meer bewust van de impact van je denken over levens heen en heb je ook een tool om deze positief bij te sturen. 

Jouw gids: Sandra

Ik ben gefascineerd door het samenspel van ego en ziel. Elk element dat ons zelfinzicht geeft en meer mildheid voor onszelf en anderen, boeit me. De Akasha Kronieken is een geweldige 'tool' om in te zetten om over je levens heen te werken.

Wat komt aan bod in deze workshop?

meditaties

Er is natuurlijk een deel theorie maar het belangrijkste zijn de meditaties. Je krijgt de opname van de meditaties achteraf ook doorgestuurd aangezien je een relatie opbouwt met dit veld en je gids van de Akasha Kronieken. Omdat deze relatie enorm belangrijk is, krijg je een week voor aanvang ook een meditatie om de deur naar de Akasha Kronieken te openen. Dit zal je helpen om meer toegang te krijgen tijdens de workshop.

karma

Je krijgt een kader mee over karma. Hoe werkt dit? Welke patronen bestaan er? Hoe beëindig je karma? Hoe kunnen de Akasha Kronieken jou helpen om karma te beëindigen?

Universele wetten van het universum

Waaruit bestaat je bewustzijn? Welke energetische wetten hebben een impact op de Akasha Kronieken? En wat is de impact op jou? Wat is de kracht van je intenties? 

Ervaar jezelf als hologram

Ook jij bent energie en kan jezelf ervaren als pure energie. Ook daar staat een meditatie voor op het programma.

ontmoet je gids van de akasha kronieken

Maak kennis met je gids en ontdek hoe deze jou kan ondersteunen in je huidige leven.

Herschrijf je verleden en stuur je toekomst

Het belangrijkste is natuurlijk dat we traumatische ervaringen gaan herschrijven en een idee krijgen van onze toekomst. Je toekomst positief sturen komt ook aan bod. Heling in je heden en je toekomst staan dus centraal.
akasha Kronieken
€ 244- BTW incl
€ 201,65- BTW excl

Workshop AKASHA KRONIEKEN

Waar? Koekoekstraat 1, 2630 Aartselaar

Wanneer? vrijdag 23 februari 2024 van 10u00 tot 17u30

Minimum 4 en maximum 8 deelnemers 


Je krijgt op voorhand een meditatie om de deuren naar de Akasha Kronieken te openen en achteraf ook opnames van alle meditaties die we tijdens de workshop doen.

De workshop geeft inzicht dat je niet zomaar vindt. Het is een welkome afwisseling tussen theorie en meditaties met terugkoppeling nadien in groep. Zo leren we ook van anderen hun ervaring. Dat maakt het bijzonder boeiend en interessant.
Isabelle Van Kerckhove
Ik raad deze workshop aan omdat deze een betere verbinding geeft met jezelf en dan vooral je Hogere Zelf
Liesbeth Volckeryck