Soul coaching

ontdek hoe je ziel en ego de beste levenslessen voor jou creëren

Is iets hiervan herkenbaar?

Je mist zingeving

Je beseft dat er meer is in dit leven dan gewoon dag in dat uit op routine leven. Je beseft dat ook jij hier bent met een specifieke reden.

Je wenst je leven te leven met een open hart maar weet niet hoe

Hoe laat je al die gedachten en oude verhalen los die je blijven achtervolgen? Wil jij het product blijven van je verleden? 

in het hier en nu leven is Je pad maar hoe laat je die gedachten los?

Wil je leven in het hier en nu in plaats van op basis van gedachten over verleden of toekomst?

Je wil inzicht in je levensthema's  

Welke levensthema's heeft je ziel voor jou gepland in dit leven? Wat heb jij hier te leren? 

Je vertrouwt je intuïtie onvoldoende

Ook jij hebt een dosis intuïtie die je beste gids is, maar hoe weet je hoe je deze kan vertrouwen? 

Wat overkomt me toch?

Je krijgt kop noch staart aan de levenslessen die op je pad komen. Alles lijkt zo onsamenhangend en doelloos, maar is dat wel zo?

Kies jij de rode of de blauwe pil?

In de film 'The Matrix' krijgt Neo de keuze tussen ontwaken en loskomen van de matrix (de rode pil) of in de matrix blijven (de blauwe pil). Wij hebben een gelijkaardige keuze. 

Kies jij de blauwe pil? Dan kies je de makkelijke weg en leef je op automatische piloot. Makkelijk staat hier niet gelijk aan 'minder lijden' voor alle duidelijkheid! Breinonderzoek toont aan dat we 95% van de tijd op routine en automatismen leven dus dat is onze default als mens. 

Of kies je voor de rode pil? Dan ontwaak je uit de illusie en zoek je naar alles wat je persoonlijk werk helpt zodat je stap voor stap de te leren lessen die je ziel gepland heeft, ontrafelt. Beetje bij beetje openbaart je zielsmissie. 

Het uiteindelijke doel is dat je maximaal leeft volgens je intuïtie. Dan sta je in contact met je Hogere Zelf dat je begeleidt om je geplande pad ook effectief te bewandelen in dit leven. 

Contact met je ziel

Het is makkelijk om raad te vragen aan een medium of een astroloog. Kan leuk zijn maar dat zie ik niet als voldoende om bewust te leven. Het uiteindelijke doel van soul coaching is dat jij in contact staat met je gidsen en je ziel zodat jij zelf weet wat je te doen hebt in het moment.


Om op dat punt te komen, hebben we heel wat egolagen weg te werken. Ik werk vooral met het Enneagram omdat dit model naar mijn ervaring het snelst een overzicht geeft van de persoonlijkheidsstructuur en de obstakels. Het geeft als het ware shortcuts om door de lagen persoonlijkheid te werken. 

Onze levenslessen zijn ‘voorgeprogrammeerd’ maar hoe we erop reageren, is afhankelijk van onze persoonlijke maturiteit. Hoe gezonder ons ego is, hoe makkelijker we ons door deze levenslessen slaan en de tests doorstaan. We genieten meer van het leven omdat we het hogere doel van lijden zien. Hierdoor is het makkelijker onze weerstand los te laten en door het proces te gaan. Zolang we in weerstand vastzitten, zal dezelfde levensles zich blijven aandienen. 

Praktisch

Tijdens een sessie vertrekken we altijd vanuit zaken waar je tegenaan loopt in het moment. Daar zit immers je pijn op dat moment en geeft het meeste motivatie voor verandering. Tijdens de sessie, voel ik mijn Hogere Zelf verbinden met jouw Hogere Zelf zodat ik op heel intuïtieve manier informatie doorkrijg. Dit kan informatie zijn over een zielscontract, een vorig leven, een levensthema,... Vervolgens is het aan jou om te voelen hoe deze informatie resoneert. Meestal observeer ik bij de klant onmiddellijke reacties zoals rillingen of tranen waardoor ze zelf onmiddellijk voelen dat 'dit klopt'.

Wat win jij erbij?

  • Inzichten waardoor je lijden betekenis krijgt. Hierdoor wordt het draaglijker.

  • Je krijgt meer zicht op het proces waar je doorgaat zodat je sneller beseft dat er licht is aan het einde van de tunnel. Je ziet op welke manier het transformatiepijnen zijn en net zoals na een operatie, weet je dat je achteraf beter zal zijn. Dit vertrouwen helpt je door de moeilijke tijd. Minder weerstand tegen de pijn maakt ook dat je sneller door de pijn geraakt. 

  • Je krijgt een breder kader waardoor je meer zingeving ervaart. Niets gebeurt zomaar. We zijn hier niet 'zomaar'. Je leeft volgens je zielsmissie.

  • Hoe meer egolagen je wegwerkt, hoe meer je leert te leven vanuit je ware kern, je ziel. Dit maakt dat je meer trouw kan blijven aan jezelf. 

  • Je leeft intenser, in alle opzichten. Je ervaart momenten van pure 'bliss', pijn en verrijzenis als een feniks. 

Soul coaching maakt altijd deel uit van een traject:

leerschool van je ziel

Combinatie met een online traject over 7 maanden waarbij je kennis maakt met de evolutie van de ziel.

reis naar je ziel

Combinatie met een een week intense begeleiding in kleine groep (max.8p) met voor- en natraject.

Leef vanuit je ziel

Het all inclusive traject dat het doel heeft diepgaande transformatie te bewerkstelligen over een langere periode.