GRATIS WEBINAR: exploreer je ziel

BESCHIKBAAR OM TE BEKIJKEN WANNEER JIJ WIL

TOT MAANDAG 18 OKTOBER 19U

Is dit iets voor jou? 

18-10-2021

Deadline om 19:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden


Welke vragen komen aan bod tijdens dit webinar?


  • Waarom zijn we hier? 
  • Wat is aardse spiritualiteit? Hoe werken ego en ziel samen? 
  • Wat is het verschil tussen de materiële en de energetische wereld?
  • Welke fasen doorloopt elke ziel? 
  • Welke levenslessen hangen samen met de bewustzijnswerelden?
  • Wat is spiritueel ego? 
  • Hoe kunnen we het potentieel van onze ziel maximaal benutten? 


Wie is sandra?


Sandra

Sandra De Clercq

In 2009 ontwaakte ik spiritueel. Sindsdien ben ik steeds meer overtuigd dat persoonlijke groei een plafond heeft als je enkel naar de psychologische dimensie kijkt. Je moet dan echt het spirituele luik integreren om weer verder te evolueren. De ziel en ego werken dan samen om elkaar te ondersteunen in groei.

Ik zie het als mijn missie om mijn ervaring en expertise delen en dan samen verder te exploreren. We gaan samen op weg en leren van elkaar. Mijn visie is dat iedereen zijn eigen beste guru is. Ik verwacht dus nooit dat mensen mij zomaar geloven. Ik moedig mensen net aan om hun eigen waarheid te ontdekken en naar hun eigen intuïtie te luisteren. Dat doe ik zelf ook altijd!

Is dit iets voor jou? 

18-10-2021

Deadline om 19:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden