Energetische heling

reis naar je ziel

Hoe werkt een heling?

Het uitgangspunt is dat ziektes in ons etherisch lichaam of aura verschijnen voordat we ze opmerken in ons lichaam. Door het etherische lichaam te helen, kan je bepaalde ziektes voorkomen. Je kan ook fysieke pijn genezen door op dit etherische lichaam te werken aangezien dit zo verweven is met het lichaam.

Door aan de slag te gaan met klanten, stelde ik vast dat deze techniek ook bepaalde blokkades uit vorige levens kan neutraliseren. Deze kunnen zich immers nog in ons etherisch veld bevinden en daar onevenwicht veroorzaken.  Door een energetische heling kan dit evenwicht hersteld worden.


Voorbeeld van een heling

Terwijl ik het lichaam energetisch scande van een klant, voelde ik een snede in haar aura ter hoogte van de buikstreek. Ze had hier voordien niets over gezegd toen ik vroeg of ze ergens ongemak ervaarde. Ik deed de sessie zoals gewoonlijk. De volgende dag liet ze me weten dat ze de ganse nacht pijn had in haar buik maar tegen de ochtend was het gepasseerd. Ze voelde zich veel lichter dan voor de sessie, eens dit proces doorgewerkt was. Een helderziende zei haar dat ze een oude traumatische ervaring meedroeg in haar etherisch lichaam maar dat dit genezen werd tijdens de energetische heling. In een vorig leven liep ze een snijwonde op waardoor zij en haar baby overleden. Dit was een traumatische ervaring voor haar ziel. Deze ervaring is nu geneutraliseerd. 


Enkele reacties na de heling

  • Ik slaap beter dan voordien. (zei iemand met slaapproblemen)
  • Ik heb meer energie.
  • Ik ben eindelijk in staat om mijn emoties te ervaren.
  • Ik voel me lichter, alsof iets is weggenomen. 
  • Mijn rugpijn is beter.
  • De krop in mijn keel is weg. 
  • De druk op mijn hoofd is weg.
  • Ik voel alles terug stromen. Ik voel me een stuk beter en rustiger.


Praktisch

Een energetische heling maakt deel uit van een sessie soul coaching.

Jij bepaalt of je deze wil integreren in je sessie of niet.


De sessie begint altijd met een 'mentaler' deel waarbij we bespreken waar je wil op werken en wat je ervaart in je lichaam.


Daarna ga je op de massagetafel liggen (best met comfortabele kledij en sokken) terwijl ik je energie scan over je hele lichaam. Dan gebruik ik een aantal technieken, afhankelijk van wat ik gevoeld heb gedurende de scanfase. Elke heling houdt ook een techniek in om de kundalini energie te stimuleren.


Tijdens de 24 uur na de heling dien je 8 tot 12 glazen te drinken. Mogelijks kan je een minicrisis ondergaan zoals in het voorbeeld hierboven. Dit kan nodig zijn om tot de volledige heling te komen. De meeste mensen voelen zich onmiddellijk beter na de sessie. Het beste effect bereik je als je meerdere helings doet. Tussen elke heling dien je een periode van minimum 10 dagen te respecteren. Alle sessies gaan door in Aartselaar.

Meer informatie over soul coaching