reis naar je ziel

leerschool van je ziel

Online traject met soul community

LEERSCHOOL VAN JE ZIEL

ONLINE TRAJECT MET SOUL COMMUNITY

Vraag je je soms af:


 • Waarom je hier op Aarde bent? 
 • Waarom bepaalde thema's op je levenspad blijven komen?
 • Waarom anderen met verschillende thema's worstelen? 
 • Hoe de ziel evolueert?
 • Waarom mensen zo verschillend in de wereld staan?
 • Wat jouw geplande levenslessen zijn? 
 • Waarom er lijden bestaat in de wereld? 
 • Of ook jij gidsen hebt?
 • Welke zielscontracten jij afgesloten hebt voor deze incarnatie?
 • Wat tijdlijnen zijn?
 • Waarom je je zelden thuis voelt in groepen?
 • Hoe je je energie kan beschermen?
 • Hoe je ziel je psychologische ontwikkeling kan ondersteunen? 
 • Hoe je psychologische ontwikkeling jou verder helpt in het realiseren van je zielsbestemming?


Lees dan verder want dan is dit traject misschien wel iets voor jou!

Wat mag je verwachten?

ZINGEVING 

Je krijgt meer inzicht in wat jij hier komt doen in dit leven op Aarde.

reis naar je ziel

ontdek je ziel

Je werkt egolagen weg zodat je meer in contact komt met je ziel. 

bewustzijn

Je leeft bewuster door je verruimde geest. Je doorziet het karmaspel.

INZICHT

Je doorziet de uitdagingen die je ziel je aanbiedt en krijgt inzicht in je leerproces.

Mildheid

Inzicht in de bewustzijnswerelden geeft je een nieuwe kijk op negatieve ervaringen waardoor meer ruimte ontstaat voor vergeving.

Doorpakken

Het theoretisch kader helpt je om door te pakken op bepaalde uitdagende thema's in je leven.

ondersteuning

Je wordt geholpen in je groeiproces door de andere deelnemers. Alle leden helpen elkaar.

SOUl community

Je wordt deel van een groep waar veiligheid, vertrouwen en aanvaarding centraal staan.

observator

Je ontwikkelt je innerlijke observator tijdens de observatieopdrachten. Deze helpt jou om belemmeringen weg te werken op je groeipad.

Voor wie is dit traject zinvol volgens de deelnemers van de voorbije editie?

leerschool van je ziel solid soul
Marianne Requilé
Ik raad de leerschool aan omdat het vaste grond geeft aan mensen die zoekend zijn en willen weten waarom ze hier zijn. Omdat het in groep is en je dit werk niet alleen kan doen. Omdat het een goeie reminder is plus er komen altijd nieuwe elementen boven. Het universum evolueert ook!
Liesbeth Volckeryck
Dit traject is super voor mensen die op zoek zijn naar meer duidelijkheid in het spirituele stuk in hun leven en die ook aan hun egostuk willen werken. Mensen die een veilige, en ondersteunende groep zoeken om zich open te stellen en verder te groeien. Mensen die klaar zijn voor verandering.
referentie solid soul
Hoa Leysen

Dit programma is een aanrader voor al diegenen die voelen dat er iets meer is dan dat wat onze visuele en zintuiglijke waarnemingen kunnen vatten. 

Het is, voor mij, een kader dat nieuwe en verdiepende inzichten geeft over mijn eigen Zijn en mijn eigen persoonlijke thema’s.

Jouw begeleidster: sandra de clercq

Sandra

Ik voelde me al heel mijn leven een buitenstaander op een bepaalde manier en begreep niet waarom. Ik keek anders naar de realiteit en voelde me altijd 'ouder' dan de rest, zelfs toen ik een kind was. Er klopte iets niet.


In 2010  kwam ik gelukkig in contact met de theorie van de 'planes of consciousness' (voor het eerst door Meher Baba beschreven). Dit was de grootste eye-opener in mijn leven! Plots viel de puzzel in elkaar. Plots werd alles heel logisch van zodra ik door de bril van dit kader keek. Het bleef niet enkel bij het veel beter begrijpen van mezelf maar ook van andere mensen en de wereld in zijn geheel. Ik snap nu waarom ik gekozen heb om met deze zielen te incarneren en welke lessen zij mij te leren hebben. Deze zielscontracten zijn nu zo klaar als een klontje.


Dit kader heeft mij en al veel klanten ook enorm vooruit geholpen op vlak van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarom wil ik deze waardevolle inzichten nu ook delen om jou verder te helpen in jouw proces.

Liesbeth deelt haar ervaring

Liesbeth vertelt hoe zij haar deelname aan de leerschool van je ziel ervaren heeft. 
high in the sky

hoe gaat dit alles in zijn werk?

ONline sessies in een Veilige, besloten groep

Het online traject is opgebouwd uit verschillende onderdelen en speelt zich af in een besloten groep op een leerplatform dat compleet voor ons is. Je kan hier opnames van de sessies bekijken wanneer jij wil, waar je wil. Al je vragen en observaties kan je kwijt in het forum. Je gaat dus aan de slag wanneer het jou uitkomt. De sessie volgen op het moment van opname is dus geen noodzakelijkheid in dit traject, hoewel de meeste deelnemers getuigden dat ze daar energetische wel veel voordeel aan hadden.

Stap voor stap 

Gaandeweg focussen we steeds op een bepaalde bewustzijnswereld door theoretische toelichtingen, oefeningen, meditaties, affirmaties en vooral: jezelf veel observeren. Het is een traject dat op een manier is opgebouwd om jouw groeiproces te maximaliseren.

Jouw inbreng telt

In deze groep kan iedereen vragen stellen, thema's aanbrengen of suggereren om dieper op te gaan tijdens de sessies?. Je kan ook je eigen  observaties van je oefeningen delen op het leerplatform. Zo leer je van elkaar en houden we samen de focus op ons groeiproces.
reis naar je ziel

Live intervisies

In de loop van het traject kan je kiezen of je deelneemt aan live intervisies. Dit is een soort van groepscoaching waarbij we bepaalde thema's in kleinere groepjes verder uitspitten. Dit is tegen een kleine meerprijs en hoort niet tot het basispakket van dit traject. Ik wil mensen immers vrij laten in hun keuze of ze al dan niet deelnemen aan deze bijeenkomsten. Bij aanvang van het traject zal ik alle deelnemers bevragen zodat ik een beeld krijg van de wensen en behoeften op dit vlak.

Soul coaching

Kies jij voor individuele begeleiding? Dat kan ook! Door je deelname krijg je immers toegang tot soul coaching. Zo haal je nog meer uit je traject.

na afloop van het traject

Je behoudt toegang tot de video's zodat je ook later bepaalde zaken opnieuw kan bekijken. Neem dus de tijd die jij nodig hebt om te groeien en stop niet als het traject gedaan is. In de vorige groep apprecieerden veel deelnemers dat ze de sessies telkens opnieuw konden bekijken of beluisteren via hun computer of via de app op hun smartphone. Doordat je nu thuis bent in de theorie, krijg je ook voorrang om deel te nemen aan andere trainingen. Zo organiseerde ik een 'soulboost' training na de vorige editie. Dit is een 4daagse residentiële training die in een week uitverkocht was. 

hoe hebben zij de voorbije editie ervaren?

Isabelle De Strooper

Je krijgt heel veel informatie op een gouden schoteltje met veel tijd en ruimte voor vragen en reflecties van iedereen. Dit geeft een extra leerdimensie want  je leert veel van elkaar. Door terug te komen op de theorie in de volgende sessie verwerk je de materie op een dieper niveau. De energie en de veiligheid van de groep geeft je een grotere zelfaanvaarding en het gevoel eindelijk ergens thuis te horen. 
leerschool van je ziel
Anja Steegen
Ik twijfelde om mee te doen omdat ik wel eens moeite heb om geld uit te geven aan iets dat niet tastbaar is. Wat me overgehaald heeft is dat ik weet uit ervaring dat Sandra heel veel content en diepgang steekt in haar opleidingen. Nu bekeken was het oneindig keer de moeite waard! Ik raad dit programma aan omdat het voor mij toch echt wel een “live-changer” is geworden. Heel mijn visie op het mijn leven is veranderd en de zin van het leven is veel duidelijker nu.
Leslie Curtis

Ik waardeerde het concept van deze training. Sterk vond ik de duidelijke thema's per sessie, de vrijheid om deel te nemen op de manier die paste en de vragen en antwoorden die alles concreter maakten. Ik raad dit programma aan voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden en verdieping, verlangen naar een groep, die niet oordeelt en aan mensen die, zoals ik, niet veel kunnen toevoegen, maar het nodig hebben om even gedragen te worden door zielsgenoten.


claim hier je plekje voor jouw groeitraject

Betaling in 7 schijven

€ 88
exclusief 21% BTW (106,48 btw inclusief)

10% korting bij Eenmalige betalinG

€ 555

exclusief 21% BTW (671,55 btw inclusief)

           OVERZICHT DATA VAN DE ONLINE SESSIES             : 


 • maandag 18/10/21 om 19u30: kick off! Theorie 1
 • dinsdag 2/11/21 om 19u30: Q&A 1
 • woensdag 17/11/21 om 13u30: Theorie 2
 • dinsdag 30/11/21 om 19u30: Q&A 2
 • maandag 20/12/21 om 13u30: Theorie 3
 • woensdag 5/1/22 om 19u30: Q&A 3
 • donderdag 20/1/22 om 13u30: Theorie 4
 • woensdag 2/2/22 om 19u30: Q&A 4
 • woensdag 16/2/22 om 13u30: Theorie 5
 • donderdag 3/3/22 om 19u30: Q&A 5
 • woensdag 16/3/22 om 13u30: Theorie 6
 • maandag 4/4/22 om 19u30: Q&A 6
 • dinsdag 19/4/22 om 13u30: Theorie 7
 • donderdag 5/5/22 om 19u30: Q&A 7


Als je niet online aanwezig kan zijn, is dat geen ramp. Alles wordt opgenomen en is nadien te bekijken op het leerplatform via computer en smartphone.

NIet zeker of dit iets voor jou is? Proef dan eerst van dit gratis E-book

 • Welke evolutie doorloopt de ziel en waarom?
 • Welke thema's horen bij de 7 fasen die de ziel doorloopt?
 • Hoe helpen deze inzichten jou in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling?
50%
Ja ik wil meer inzicht!
de evolutie van de ziel
"Ik heb enorm genoten van de inzicht dat het model biedt, de gesprekken op het discussieforum, de zeer verrijkende boeken, films & series die aangeraden werden en van de energie die ik van elke sessie kreeg. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in reïncarnatie en de evolutie van de ziel."

Tim, deelnemer editie 2020-2021

arrow_drop_up arrow_drop_down