reis naar je ziel

Reis naar je ziel

27 april - 4 mei 2024

Hammamet, Tunesië

reis naar je ziel

Reis naar je ziel

27 APRIL - 4 MEI 2024

HAMMAMET, TUNESIË

Ga je mee op ontdekkingstocht naar je ziel?

tunesie reis naar je ziel

We exploreren samen onderwerpen als gehechtheid, intuïtie, liefde, spirituele arrogantie,... Ik ben er meer en meer van overtuigd dat het openen van je hart een cruciale voorwaarde is om meer toegang te krijgen tot intuïtie. Daarom zal zelfliefde een prominente plaats innemen tijdens deze retraite.

We onderzoeken waar je zit in je proces en wat je volgende stap is om te nemen. Welke blokkades heb je op dat moment weg te werken? Wat kan jij doen en hoe kan de groep jou ondersteunen in je proces?

Wat ook centraler staat dit jaar, is jouw individueel proces, vandaar dat er ook een individuele sessie voorzien is.

In deze processen maken we dankbaar gebruik van strand en zee. 

Hoe verloopt de week?

  Zaterdag 27 april:Vlucht naar Tunesië en installeren in hotel, B&B of appartement. Indien het praktisch haalbaar is, regelen we een moment om samen te komen op zaterdagavond.

  Zondag 28 april tot en met woensdag 1 mei: We werken dagelijks van 9u tot 13u. 2 avonden is er ook healing circle zoals jullie dat gewoon zijn. Op de andere 2 dagen krijgt iedereen een individuele sessie soul coaching. De mensen die deze namiddag geen sessie hebben, krijgen een opdracht om samen aan de slag te gaan.

  Donderdag 2 mei: een dag om af te sluiten en te integreren. De namiddagsessie is dan langer voorzien. 

  Vrijdag 3 mei: relaxen, alles laten bezinken, genieten van elkaar, de omgeving, de rust. Tijd om te ‘ontkoppelen’ vooraleer je terug de ‘gewone’ wereld instapt. We genieten ook samen van een afscheidsdiner. 

  Zaterdag 4 mei: vertrek naar huis

  Zondag 2 juni: een moment om te delen hoe de thuiskomst verlopen is en wat de impact geweest is op het dagelijkse leven. Dit is optioneel dus ook apart te betalen.

praktische informatie

Vlucht en transfert

Vlucht wordt best geboekt met Tunisair (vliegt op Tunis) of met TuiFly (vliegt op Enfidha). Tunisair vliegt rechtstreeks op Brussel. Met TuiFly dien je meestal in het vertrek een tussenstop te maken op Djerba waardoor de vlucht langer duurt. Ik raad aan om samen af te stemmen welke vlucht we nemen eens de groep gevormd is. Natuurlijk is iedereen vrij om dit te beslissen. Het enige voordeel is dat ik kan helpen met het organiseren van een transfer voor de groep. En samen reizen is gewoon ook leuk! Met TUIfly is de transfer inbegrepen, wat wel makkelijk is natuurlijk.

Verblijfplaats

Hammamet is een klein, oud kuststadje, een uur rijden van Tunis of Enfidha met veel restaurants. La Rambla, het restaurant op de foto verzorgt ook ontbijt voor nog geen 5 euro per persoon. Er is ook een oude medina, die echt wel mooi is. Zalig om je even te laten verdwalen in de kleine straatjes. Einde april - begin mei is het normaal gezien al aangenaam met een goede 25 graden. 's Avonds kan het wel beetje afkoelen. Maar er kan ook altijd een storm opduiken zoals de anciens weten.

Verblijf en eten

Jij bepaalt zelf hoe goedkoop of duur je dit maakt. Van zodra de groep zich vormt, zal ik alle informatie doorgeven van hotels, B&B of plaatsen waar je een appartement kan huren. Eten op restaurant is heel goedkoop. Daar kan je zelf niet voor koken. In het hotel eten is iets duurder maar nog goedkoper dan bij ons. In het centrum van Hammamet zijn er veel goede restaurants op wandelafstand. Een taxi kost een paar euro. Spotgoedkoop daar. 

Papieren

Als je in een hotel verblijft en een reservatie hebt, is een identiteitskaart voldoende. Met een paspoort heb je geen enkel probleem. Dus als je een paspoort hebt, zeker meebrengen. En best ook checken of deze regel nog steeds geldt.

Trainingsfee

In de trainingsfee zijn de snacks en drank tijdens de pauze inbegrepen. 

Je plaats is verzekerd van zodra je het voorschot stort. 

Trainingsfee bedraagt 944 euro - 21% BTW exclusief. Dit is 1142,24 Euro inclusief BTW.

Je inschrijving is finaal van zodra je het voorschot van 400 Euro (BTW exclusief) betaalt.

Restsaldo is dan nog 544 Euro BTW exclusief en is te betalen voor 15 maart 2024.

Het voorschot wordt niet terugbetaald in geval van annulatie. Restsaldo wordt tot 50% terugbetaald indien je meer dan een week voor aanvang van de training annuleert.

Ik betaalde mijn voorschot reeds en voldoe hier het saldo voor de reis naar je ziel.