soulboost

SOULBOOST

20 -25 NOVEMBEr 2021 - Doische (BE)

reis naar je ziel

SATSANG

Wikipedia omschrijft Satsang onder andere als 'het gezelschap met een groep mensen die over de hoogste waarheid luistert, spreekt en erin opgaat.' Laat dat nu helemaal het doel zijn van deze intensive.

Niet dat ik de waarheid ken, maar ik wil ze wel samen exploreren!

De healing cirkels zijn een vast onderdeel van de dag!

satsang aan het werk

Het programma

Op zondag start de vierdaagse intensieve workshop die vol oefeningen zal zitten. Verwacht dus niet veel nieuwe theorie. Ik wil de tijd die we samen doorbrengen maximaal benutten door echt met elkaar aan de slag te gaan. We werken de eerste drie dagen rond de drie centra: buik, hart, hoofd en de laatste dag rond presence, het samenbrengen van de drie centra dus. Hoe precies zal ik nog wel doorkrijgen in mijn dromen. 
huis in doische soulboost retreat

ons huis in Doische

Een nieuw huis met veel 'licht' en een 'lichte' energie. Zo voelt het huis aan voor mij. Ik heb het dan ook al intuïtief geboekt. Het voelde gewoon juist! Er is maximaal plaats voor 14 personen (buiten mij natuurlijk die ook in het huis slaapt). Er zijn 7 kamers voor 2 personen (meeste met dubbel bed) en dan nog een kamer voor 1 persoon met een enkel bed. 

reis naar je ziel

Nog nooit deelgenomen aan de reis naar je ziel? 

Dan is het misschien wel zinvol om eens een kijkje te nemen op de pagina van de reis naar je ziel. Inhoudelijk blijven de meeste principes immers hier van toepassing. Het grote verschil is dat er geen individuele sessies zijn en de nadruk dus meer ligt op het werken met de groep. Na de coronamaatregelen ga ik ervan uit dat de meesten wel een dosis sociale energie met gelijkgestemden kunnen gebruiken. En dat zonder mondmaskers!

Deze training is HELAAS volzet.

als dit concept jou aanspreekt, klik dan gewoon op onderstaande knop en ik houd je op de hoogte van de volgende editie.

50%
hou me op de hoogte
Your information is safe with us
9 types en 3 instincten

DE PERFECTE VOORBEREIDING

Zielenwerk zonder psychologisch werk is zinloos en kan zelfs tegen jou keren. Je spiritueel ego kan immers heel makkelijk versterken op die manier. Mijn expertise op vlak van psychologisch werk ligt bij het Enneagram. Als je inzicht hebt in de drie instincten en de negen enneagramtypes zal jou dit enorm verder helpen tijdens deze training. Ik verwijs hiervoor door naar de basiscursus via de enneagramschool, die ik samen oprichtte met Marianne Requilé.