soulboost

SOULBOOST

20 -25 NOVEMBEr 2021 - Doische (BE)

reis naar je ziel

SATSANG

Wikipedia omschrijft Satsang onder andere als 'het gezelschap met een groep mensen die over de hoogste waarheid luistert, spreekt en erin opgaat.' Laat dat nu helemaal het doel zijn van deze intensive.

Niet dat ik de waarheid ken, maar ik wil ze wel samen exploreren!

De healing cirkels zijn een vast onderdeel van de dag!

satsang aan het werk

Het programma

Op zondag start de vierdaagse intensieve workshop die vol oefeningen zal zitten. Verwacht dus niet veel nieuwe theorie. Ik wil de tijd die we samen doorbrengen maximaal benutten door echt met elkaar aan de slag te gaan. We werken de eerste drie dagen rond de drie centra: buik, hart, hoofd en de laatste dag rond presence, het samenbrengen van de drie centra dus. Hoe precies zal ik nog wel doorkrijgen in mijn dromen. 
huis in doische soulboost retreat

ons huis in Doische

Een nieuw huis met veel 'licht' en een 'lichte' energie. Zo voelt het huis aan voor mij. Ik heb het dan ook al intuïtief geboekt. Het voelde gewoon juist! Er is maximaal plaats voor 14 personen (buiten mij natuurlijk die ook in het huis slaapt). Er zijn 7 kamers voor 2 personen (meeste met dubbel bed) en dan nog een kamer voor 1 persoon met een enkel bed. 

reis naar je ziel

Nog nooit deelgenomen aan de reis naar je ziel? 

Dan is het misschien wel zinvol om eens een kijkje te nemen op de pagina van de reis naar je ziel. Inhoudelijk blijven de meeste principes immers hier van toepassing. Het grote verschil is dat er geen individuele sessies zijn en de nadruk dus meer ligt op het werken met de groep. Na de coronamaatregelen ga ik ervan uit dat de meesten wel een dosis sociale energie met gelijkgestemden kunnen gebruiken. En dat zonder mondmaskers!

Praktische informatie

doische

VANAF WANNEER TOT WANNEER?

Je arriveert op zaterdag 20 november tussen 15u en 18u. De training start op zondagochtend om 9u en gaat door tot woensdagavond ongeveer tot 18u. Het zou fijn zijn om dan nog samen te eten maar daarna is iedereen vrij om te vertrekken. Ik raad wel aan om zeker woensdagnacht nog te blijven om de nieuwe inzichten te integreren en nog wat langer van elkaars compagnie en energie te genieten. Uiterlijk vrijdag 9u30 dient iedereen het huis te verlaten. 

uitgenodigd

Enkel op uitnodiging & MAximum 14 deelnemers

Aangezien ik de theorie tot een minimum wil beperken en ik een maximum zet op 14 deelnemers, nodig ik enkel de mensen uit die vorig jaar deelgenomen hebben aan de reis naar je ziel of momenteel de leerschool van de ziel volgen. Die mensen kennen mijn aanpak. Hierdoor kunnen we onmiddellijk doorpakken in deze intensive.
soulboost

Prijs voor de training

EARLY BIRD prijs is 744 Euro, 21% BTW Exclusief (900,24 Euro inclusief BTW).

Vanaf 1 april is het 844 Euro, BTW Exclusief (1142,24 Euro inclusief BTW). Hier is inbegrepen: snacks, lunch en 4 dagen intensieve training. Deze training maak ik op maat voor de groep die zich inschrijft. Vandaar dat er ook heel veel voorbereidingswerk mee gepaard gaat. De ideeën van mijn dromen dienen ook uitgewerkt te worden :-)

Het voorschot bedraagt 350 Euro zonder BTW en wordt niet terugbetaald indien je later zou afhaken. 

boost je ziel!

verblijfskosten

Bij de inschrijving vraag ik je door te geven wat jouw voorkeur is: single kamer of gedeelde kamer. Een gedeelde kamer zal goedkoper zijn natuurlijk. Ik kan ook niet garanderen dat er genoeg single kamers zullen zijn. Dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Verblijfskosten zullen waarschijnlijk tussen de 275en 425 Euro liggen, afhankelijk van je keuze van de kamer. Hoe meer deelnemers, hoe meer ik de prijs kan drukken. Deze kan ik zonder BTW doorrekenen. Bij de toewijzing van de kamers hou ik rekening met de volgorde van BETALING van het voorschot - en dus niet de datum dat je je inschrijft via mail.

Indien mensen elders slapen maar wel deelnemen aan de training, komt er 100 Euro onkosten bij omdat elke deelnemer gebruik maakt van de gedeelde ruimtes tijdens de training.

Deze training is HELAAS volzet.

als dit concept jou aanspreekt, klik dan gewoon op onderstaande knop en ik houd je op de hoogte van de volgende editie.

50%
hou me op de hoogte
Your information is safe with us
9 types en 3 instincten

DE PERFECTE VOORBEREIDING

Zielenwerk zonder psychologisch werk is zinloos en kan zelfs tegen jou keren. Je spiritueel ego kan immers heel makkelijk versterken op die manier. Mijn expertise op vlak van psychologisch werk ligt bij het Enneagram. Als je inzicht hebt in de drie instincten en de negen enneagramtypes zal jou dit enorm verder helpen tijdens deze training. Ik verwijs hiervoor door naar de basiscursus via de enneagramschool, die ik samen oprichtte met Marianne Requilé.
arrow_drop_up arrow_drop_down