ONTDEK JE ZIELSBESTEMMING

GRATIS WEBINAR

27-02-2023
Start 19:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
ontdek je zielsbestemming

ONTDEK JE ZIELSBESTEMMING

GRATIS WEBINAR

27-02-2023
Start 19:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Waarom ben IK hier?

Veel mensen proberen het mysterie van het leven te ontrafelen maar dat is moeilijker dan het lijkt. Onbewust saboteren we onszelf op verschillende manieren om antwoorden te krijgen. Eens we inzicht krijgen in onze zielsbestemming begint ons werk pas immers echt. Dat kan bijvoorbeeld impliceren dat we lastige levenskeuzes dienen te maken waardoor we de neiging hebben om terug te vallen op onze routine en veilig leventje. 

Mysterie ontrafelen

Hoewel ik geloof dat we het mysterie nooit 100% zullen ontrafelen, zijn er gelukkig wel systemen die ons op weg kunnen zetten. Zo werk ik met de fasen die elke ziel doorloopt om inzicht te krijgen in de levenslessen en thema's die we gepland hebben. Deze tekenen je zielsbestemming sterk. Daarnaast kijk ik ook naar de manifestatie in het aardse. Degene die ons plan tot uitvoering brengt is ons ego. Ook inzicht in het ego kan ons sleutels opleveren om dichter bij onze zielsbestemming te komen. Een derde systeem dat mij geholpen heeft zijn de zielenkleuren. Dat is het bezorgsysteem van ons karma en kan ook een tip van de sluier oplichten.

Op het einde van het webinar zijn volgende vragen beantwoord:

 • Hoe beïnvloeden de fasen van de zielsevolutie jouw zielsbestemming?
 • Welke thema’s komen dan aan bod per fase?
 • Welke impact heeft je zielenkleur?
 • Hoe kleurt je persoonlijkheid je zielsmissie?
 • Welke belemmeringen zijn er op het pad naar je zielsbestemming?
 • Hoe leef je je zielsmissie?

Stel me je vragen tijdens de Q&A

intervisiecoaching solid soul

VERRASSING voor

live deelnemers

intervisiecoaching solid soul

Plaatsen zijn beperkt

solid soul

Sandra de Clercq

  • Ik streef ernaar om maximaal volgens mijn intuïtie te leven. Zelfs al vind ik niet alle boodschappen leuk, toch volg ik de stem van mijn ziel.
  • Ik hou ervan mensen te helpen en heb een radar voor wat ze nodig hebben. 
  • Mijn empathie is grenzeloos waardoor ik deze zelfs heb moeten leren omzetten naar sympathie. Anders word ik te veel overweldigd. 
  • Ik heb in mijn leven de transformatie doorgemaakt van intense bezige naar ieamand die intensiteit vindt in de stilte en de rust. Van doen naar zijn dus.
  • Ik voel het meeste energie stromen wanneer ik mensen spiritueel begeleid. Dan voel ik in elk cel van mijn lichaam dat ik doe waarvoor ik hier ben. 
  • Lang geleden behaalde ik mijn master in de Psychologie in Leuven maar eerlijk gezegd heb ik veel meer over mezelf en hoe anderen te helpen geleerd door al mijn Enneagramopleidingen.
  • Een wereldreiziger met een zwak voor Afrika en meer in het bijzonder Namibië. 
  • Een dierenliefhebber. Mijn kat is mijn dochter!