webinar drie liefdestalen

Ontdek de 3 liefdestalen

gratis webinar op 17 april 2023 om 19u

liefdestalen

In elke relatie tonen we op een bepaalde manier liefde of appreciatie. Ik spreek dus niet enkel over een partner maar ook over je kinderen, je ouders, je vrienden, je collega's. Op welke manier we liefde of vriendschap uiten is voorspelbaar eens we onze liefdestaal kennen. 

Impact

De impact van deze liefdestalen is enorm. Zolang we ons niet bewust zijn van onze dominante taal, gaan we ervan uit dat iedereen deze taal spreekt. Maar niets is minder waar. Als we dan geconfronteerd worden met reacties vanuit een andere liefdestaal, is er onbegrip en frustratie. Bijkomend probleem is dat we de reactie vaak ook nog persoonlijk nemen terwijl dit dus eigenlijk niets met ons te maken heeft. Inzicht in deze drie talen is dan ook een enorme hulp in alle relaties!

enneagramschool basis 3 instincten

Enneagram

Deze drie liefdestalen maken een essentieel deel uit van het enneagram en sturen ons in grote mate (veelal onbewust). Het bewust worden van deze diepe drijfveren geeft ons ook enorm veel inzicht in onze egopatronen. Je dominant instinct is immers het mechanisme dat je verdedigingsmechanisme (enneagramtype) lanceert. Inzicht in de instincten is dus onontbeerlijk want het zijn deze ego-impulsen die het contact met onze ziel en hogere intuïtie in de weg staan. 

Samengevat komt aan bod:

  • De drie instincten in het Enneagram
  • Hoe verhouden de 9 types zich tot de 3 instincten?
  • Proef van de 3 instincten
  • De drie instincten als liefdestalen
  • De liefdestalen in partnerrelaties
  • De liefdestalen in ouder-kind relaties
  • De liefdestalen op het werk
  • Van frustratie naar mildheid
  intervisiecoaching solid soul

  Stel me je vragen tijdens de Q&A

  intervisiecoaching solid soul

  gratis ebook voor

  live deelnemers

  intervisiecoaching solid soul

  Plaatsen zijn beperkt

  Deze keer maak ik GEEN OPNAME. Live aanwezig zijn is dus een must voor dit webinar.