Groei over je levens heen

Gratis webinar 11/9 om 19u30

Ben je klaar om de sluier van het verleden op te lichten en diepgaand inzicht te krijgen in jezelf, je relaties en de thema's in je huidige leven?

Dan is dit gratis webinar iets voor jou!

Sandra licht toe wat aan bod komt in dit gratis webinar.

groei over je levens heen webinar

Meld je nu gratis aan

PLAATSEN ZIJN BEPERKT. LIVE AANWEZIGHEID IS VEREIST WANT ER WORDT GEEN OPNAME VERSPREID ACHTERAF.

Ik meld hier aan

WAT KOMT AAN BOD? 

ONTRAFEL DE DYNAMIEK VAN VOORBIJE LEVENS

Ontdek hoe ervaringen uit vorige levens resoneren in je huidige bestaan en hoe je dit inzicht kan omzetten in positieve groei.

De magie van jouw zielenfamilie

Leer over het concept van gedeelde incarnaties met dezelfde zielen, terwijl we verschillende rollen aannemen om elkaar’s evolutie te ondersteunen.

DE ONEINDIGE AKASHAKRONIEKEN

Maak kennis met de mogelijkheden van het Akashaveld, dat als een ware schatkamer van informatie ook voor jou altijd beschikbaar is. Het veld geeft jou niet alleen informatie over vorige incarnaties maar helpt je ook in het creëren van betere toekomstige levens.

Spiritueel ontwaken

Exploreer wat je nodig hebt om de sluiers af te werpen en stap voor stap spiritueel te ontwaken.
groei over je levens heen webinar

Meld je nu gratis aan

PLAATSEN ZIJN BEPERKT. LIVE AANWEZIGHEID IS VEREIST WANT ER WORDT GEEN OPNAME VERSPREID ACHTERAF.

Ik meld hier aan
solid soul

Sandra de Clercq

  • Ik streef ernaar om maximaal volgens mijn intuïtie te leven. Zelfs al vind ik niet alle boodschappen leuk, toch volg ik de stem van mijn ziel.
  • Ik hou ervan mensen te helpen en heb een radar voor wat ze nodig hebben. 
  • Mijn empathie is grenzeloos waardoor ik deze zelfs heb moeten leren omzetten naar sympathie. Anders word ik te veel overweldigd. 
  • Ik heb in mijn leven de transformatie doorgemaakt van intense bezige bij die emoties overbodig vond naar 'la femme qui pleurt chaque jour' (om het met de woorden van mijn echtgenoot te zeggen). Ik vind nu zelfs intensiteit in de stilte en de rust. 
  • Ik voel het meeste energie stromen wanneer ik mensen spiritueel begeleid. Dan voel ik in elk cel van mijn zijn dat ik doe waarvoor ik hier ben. 
  • Lang geleden behaalde ik mijn master in de Psychologie in Leuven maar eerlijk gezegd heb ik veel meer over mezelf en hoe anderen te helpen geleerd door al mijn Enneagramopleidingen (bijna 200 dagen - zie lijst onderaan).
  • Een wereldreiziger met een zwak voor Afrika en meer in het bijzonder Namibië. 
  • Een dierenliefhebber. Mijn kat is mijn dochter!