Tot en met zondag 18 februari kan je genieten van 20% korting op je inschrijving voor de tweedaagse live training 'Leerschool van je ziel' op 27 en 28 maart met de kortingscode: LVJZ20

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bekijk hier de opname van het webinar

de leerschool van je ziel

€ 397,- (21% BTW excl.)

leerschool van je ziel

  • Ontdek de fasen die elke ziel doorloopt
  • Krijg inzicht in je levenslessen en thema's
  • Doorzie hoe spirituele en psychologische ontwikkeling hand in hand gaan.

Voor wie is deze training zinvol volgens de deelnemers van de voorbije editieS?

leerschool van je ziel solid soul
Marianne Requilé
Ik raad de leerschool aan omdat het vaste grond geeft aan mensen die zoekend zijn en willen weten waarom ze hier zijn. Omdat het in groep is en je dit werk niet alleen kan doen. Omdat het een goeie reminder is plus er komen altijd nieuwe elementen boven. Het universum evolueert ook!
Liesbeth Volckeryck
Dit traject is super voor mensen die op zoek zijn naar meer duidelijkheid in het spirituele stuk in hun leven en die ook aan hun egostuk willen werken. Mensen die een veilige, en ondersteunende groep zoeken om zich open te stellen en verder te groeien. Mensen die klaar zijn voor verandering.
referentie solid soul
Hoa Leysen

Dit programma is een aanrader voor al diegenen die voelen dat er iets meer is dan dat wat onze visuele en zintuiglijke waarnemingen kunnen vatten. 

Het is, voor mij, een kader dat nieuwe en verdiepende inzichten geeft over mijn eigen Zijn en mijn eigen persoonlijke thema’s.

Wat mag je verwachten?

ZINGEVING 

Je krijgt meer inzicht in wat jij hier komt doen in dit leven op Aarde.

reis naar je ziel

EVOLUTIE VAN DE ziel

Je begrijpt welke fasen de ziel doorloopt doorheen reïncarnaties.

bewustzijn

Je leeft bewuster door je verruimde geest. Je doorziet het karmaspel.

INZICHT

Je doorziet de uitdagingen die je ziel je aanbiedt en krijgt inzicht in je leerproces.

Mildheid

Je kijkt anders naar negatieve ervaringen waardoor meer ruimte ontstaat voor vergeving.

Doorpakken

Het theoretisch kader helpt je om door te pakken op bepaalde uitdagende thema's in je leven.

Jouw begeleidster: sandra de clercq

Sandra

Ik voelde me al heel mijn leven een buitenstaander op een bepaalde manier en begreep niet waarom. Ik keek anders naar de realiteit en voelde me altijd 'ouder' dan de rest, zelfs toen ik een kind was. Er klopte iets niet.


In 2010  kwam ik gelukkig in contact met de theorie van de 'planes of consciousness' (voor het eerst door Meher Baba beschreven). Dit was de grootste eye-opener in mijn leven! Plots viel de puzzel in elkaar. Plots werd alles heel logisch van zodra ik door de bril van dit kader keek. Het bleef niet enkel bij het veel beter begrijpen van mezelf maar ook van andere mensen en de wereld in zijn geheel. Ik snap nu waarom ik gekozen heb om met deze zielen te incarneren en welke lessen zij mij te leren hebben. Deze zielscontracten zijn nu zo klaar als een klontje.


Dit kader heeft mij en al veel klanten ook enorm vooruit geholpen op vlak van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarom wil ik deze waardevolle inzichten nu ook delen om jou verder te helpen in jouw proces.

Wat zeggen deelneemsters van de vorige editie?

Deze leerschool is een echte aanrader omdat het geen wollig goeroe dansje is maar een stevige boterham die meteen inzicht geeft in je pad. Down to eart gecombineerd met zeer hoog in the sky!

Marianne requilé

€ 480,37- (21% BTW incl.)
€ 397,- (21% BTW excl.)

leerschool van je ziel

27 en 28 maart 2023

  • Ontdek de planes of consciousness
  • Krijg inzicht in je levenslessen en thema's
  • Doorzie hoe spirituele en psychologische ontwikkeling hand in hand gaan.

Waar

Solid Soul / Enneagramschool

Koekoekstraat 1

2630 Aartselaar

Wanneer

Maandag 27 en dinsdag 28 maart 2023. We starten om 10u en eindigen rond 17u30.

Lunch

Je kan op voorhand een broodje of slaatje bestellen naar keuze. Dit is inbegrepen in de prijs.

Reserveer nu je plaats!

solid soul evolutie van de ziel

hoe hebben zij de voorbije editie ervaren?

Isabelle De Strooper

Je krijgt heel veel informatie op een gouden schoteltje met veel tijd en ruimte voor vragen en reflecties van iedereen. Dit geeft een extra leerdimensie want  je leert veel van elkaar. De energie en de veiligheid van de groep geeft je een grotere zelfaanvaarding en het gevoel eindelijk ergens thuis te horen. 
leerschool van je ziel
Anja Steegen
Ik twijfelde om mee te doen omdat ik wel eens moeite heb om geld uit te geven aan iets dat niet tastbaar is. Wat me overgehaald heeft is dat ik weet uit ervaring dat Sandra heel veel content en diepgang steekt in haar opleidingen. Nu bekeken was het oneindig keer de moeite waard! Ik raad dit programma aan omdat het voor mij toch echt wel een “live-changer” is geworden. Heel mijn visie op het mijn leven is veranderd en de zin van het leven is veel duidelijker nu.
Leslie Curtis

Ik waardeerde het concept van deze training. Sterk vond ik de duidelijke thema's per sessie, de vrijheid om deel te nemen op de manier die paste en de vragen en antwoorden die alles concreter maakten. Ik raad dit programma aan voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden en verdieping, verlangen naar een groep, die niet oordeelt en aan mensen die, zoals ik, niet veel kunnen toevoegen, maar het nodig hebben om even gedragen te worden door zielsgenoten.