Exploreer je zielenkleur

MAANDAG 4 NOVEMBER 10u00 - 17u30

WAT ZEGT JOUW ZIELENKLEUR?

De kleuren van de ziel zijn een belangrijk facet om jezelf te begrijpen. Elke kleur geeft een bepaalde trillingsfrequentie weer. Onze kleur zal ons leven enorm beïnvloeden op vlak van focus in relaties, hoe we spiritualiteit beleven, onze carrière, hoe we met familie omgaan en in de keuze van onze interessedomeinen. Aangezien we niet van kleur kunnen wijzigen, komt het er op aan om ons bewust te worden van onze talenten die onze kleur brengt en deze nog meer in te zetten.

(fragment uit opname webinar 'de dans van je ego en je ziel')

zielenkleuren exploreren

Ervaar de kleuren

Breng je potloden mee want we gaan kleuren! 

Je krijgt een tekening die je inkleurt maar natuurlijk niet "zomaar".

We gebruiken de tekeningen inkleuren om te ervaren wat verschillende kleuren met jou doen. 

Op het einde doen we ook een energetische helende oefening om de kracht van de kleuren te ervaren. 

workshop zielenkleur

Exploratie

We exploreren samen elke kleur en onderzoeken in hoeverre deze jouw ziel kleurt.

Ik licht toe hoe elke zielenkleur een impact heeft op je missie, spiritueel werk, jobinteresse en relaties.

Door bewust te worden van je zielenkleur, kan je ook de bijhorende talenten bewuster inzetten en zo je spiritueel potentieel meer benutten. 

Jouw gids: Sandra

Ik ben gefascineerd door het samenspel van ego en ziel. Elk element dat ons zelfinzicht geeft en meer mildheid voor onszelf en anderen, boeit me. De zielenkleuren zijn zo een element dat enorm veel brengt voor je persoonlijk proces en inzicht geeft in je spiritueel potentieel. 

zielenkleuren exploreren
€ 244- BTW incl
€ 201,65,- BTW excl

Workshop zielenkleuren

Waar? Koekoekstraat 1, 2630 Aartselaar

Wanneer? maandag 4 november van 10u00 tot 17u30

Minimum 4 en maximum 8 deelnemers 

Een paar ervaringen van vorige deelnemers

zielenkleuren workshop
Kris pappaert
Ik beveel de workshop aan omdat het de puzzel completer maakt voor jezelf, aan mij heeft het alleszins extra kracht gegeven!
 De ontvangst is hartelijk. Ik waardeerde de interactie tussen de deelnemers en hoe we ook eerlijk mekaar mochten inschatten. Een vrije en duidelijke catering, alsof je thuis bent!

Chloë Bal

Zeer intuitieve workshop! Goede mix praktijk en theorie. Iedereen kon aan het woord en er werd veel gedeeld. Deze workshop helpt je een belangrijk aspect van je zielenpad ontdekken. Het verklaart ook verbazingwekkend veel.
zielenkleuren workshop
Sonia Oysermans
Ik beveel deze workshop aan omdat het kader voor de zielsmissie helderder wordt. En het is gewoon ook leuk!

 "Enorm interessante en verrijkende materie door een top trainster op een toplocatie met topservice. Dit is een heel interessant nieuw puzzelstuk om te ontdekken."

 

"Ik heb je enorm graag als trainer Sandra. Je hebt een heel sterke, maar ook heel grondende energie. Je bent helder als je iets uitlegt. Je modereert de energie in een groep super. Ook het vers fruit en de mini-eclairs vond ik super. Ik heb er wederom enorm, enorm, enorm, enorm van genoten :)"


Tim T.